logo Ice4life

Sponsorbrief

Het laatste weekend van januari 2018 ga ik meedoen aan een gezondheidstriathlon voor het goede doel. Wil jij mij helpen om het maximale uit deze uitdaging te halen?

 

Wat is een gezondheidstriathlon?

Ik ga 10 km hardlopen, 20 kilometer fietsen en dat alles in korte broek en hemdje bij een temperatuur beneden de nul graden. Om de triathlon af te ronden met een dip in het ijswater. Of wel ik ben goed twee uur in de ijs kou.

 

Waarom doe ik dit?

Ik doe dit in de eerste plaats voor mezelf, omdat ik merk dat dit mij enorm veel energie geeft! Daarnaast wil ik mij inzetten en ijskoud diepgaan voor een ander.

 

Wie organiseert deze ijskoude triathlon

Ice4Life heeft de ambitie om wereldwijde 1 miljoen mensen door de kou het vitaal vermogen van lichaam en geest te laten ontdekken. Daarom organiseert zij activiteiten en ijskoude evenementen die grensverleggend zijn.

Ice4Life moedigt aan tot deze ‘coole’ lifestyle. Deze ‘way of living’ laat mensen versteld staan van de potentie van lichaam en geest.

 

Mijn sponsordoel

Ik heb gekozen voor: Inspire2Live. Inspire2Live is een organisatie voor en door kankerpatiënten en hun dierbaren. Het streven van Inspire2Live is om voor 2021, kanker onder controle te krijgen. Zij doet dit o.a. door het stimuleren van de mondiale samenwerking tussen patiënten, artsen en wetenschappers op het gebied van kennis, data en inspiratie. Voor meer informatie: www.Inspire2Live.nl

 

Mij sponsoren?

Als jij voor de sponsoring zorgt dan ga ik de kou in.

Hierbij de gegevens om mij te sponsoren:

Stort dan je sponsorbedrag op de rekening van Stichting Ice4Life,

NL91RABO0304325635.

Onder vermelding van:

(naam deelnemer) sponsor bedrag van (jouw naam)