12 november 10.30 uur gezamenlijke opening van het plonsseizoen, aan het Gooimeer (Blaricum) voor alle plonsgroepen in Nederland.
KOM JIJ OOK!?

Plonsgroepen Nederland

Door heel Nederland zijn er plonsgroepen te vinden. Deze plonsgroepen zijn veelal voor iedereen toegankelijk. Dippen in open water is natuurlijk heerlijk, hoe kouder het wordt hoe aantrekkelijker. Maar ga NOOIT ALLEEN het koude water in, ga altijd samen. Er zijn vast wel mensen in jouw buurt te vinden die ook willen gaan, plaats dan een bericht in de plonsgroep en spreek wat af.

Op deze pagina willen we alle plonsgroepen van Nederland in kaart brengen en belangrijker, toegankelijk maken voor iedereen.

Bij deze wil ik de plons beheerders willen oproepen om hun informatie aan ons te sturen, zodat we deze kunnen delen.

Wil je je aansluiten bij een plonsgroep? Stuur ons een mail.

Het Gooi

Plonsen in het veluwe meer, ieder zaterdag om 8.30 uur en zondag om 9.00 uur. En maandag, woensdag en vrijdag om 6.45 uur.  Er is een whatsappgroep actief en er is ook een Facebook groep. Henk van den Bergh

Henschotermeer

Gaat net even wat verder dan plonzen, ijs-/ winter zwemmen. Eens per maand en sommigen gaan wekelijks op de woensdagmiddag. Voor meer info neem even contact op met Yord via Facebook.

Castelijnsplas

Elke zondag om 9.00 uur in de Castelijnsplas, Emmeloord. Zij zijn er elke zondag dus je kan gewoon langs komen. Hans Emmink is WHM instructeur vraag hem naar meer details. Kijk ook op facebook

Medenblik

WHM plons groep Hoorn Medemblik

Heerhugowaard

Wij zijn de Fitme koudetrainingsgroep in Heerhugowaard.We beginnen met wat  ademhalingsoefeningen van de Wim Hof methode. Elke zondagochtend om 8.30 uur plonzen wij aan het strand van Luna in Heerhugowaard. Eerste plons is op 15 oktober as.